Ny vattenflaska av glas

​Det har varit så mycket skriverier på senare tid om att vattenflaskor i plast avger ett gift som är farligt för kroppen. Jag vet inte om det bara är ett trick för att marknadsföra, men jag tänker inte chansa. Idag klickade jag hem en vattenflaska i glas, med gummifodral. I det här inlägget tänkte jag tipsa om lite olika vattenflaskor i glas och även personliga vattenflaskor med tryck som blivit mina nya favoriter. Kommer såklart också länka till min nya favoritflaska (OBS. du hittar den längst ner om du inte orkar läsa hela inlägget)!

 

Vattenflaskor: lyx vs budget

 

Lyx (dyr vattenflaska):

Om prislappen inte har betydelse kan jag tipsa om att köpa en lite dyrare glasflaska från till exempel Åhlens som har flera olika vattenflaskor i glas att välja mellan. Mitt favoritmärke är då Eva Solo men det finns säkert många andra bra också.

Budget (billig vattenflaska):

För dig som söker en billig vattenflaska och precis som mig inte har lust att lägga en förmögenhet på en vattenflaska kan jag tipsa om att köpa din vattenflaska från Amazon som har flera olika smarta varianter på vattenflaskor i glas. Kolla exempelvis in den här flaskan på Amazon.se. 

 

Personlig vattenflaska med tryck

För dig som vill ha en personlig vattenflaska vill jag verkligen rekommendera dig att köpa en vattenflaska med tryck. På exempelvis ME Produkter kan du beställa en personlig vattenflaska med tryck. Du får välja namnet eller trycket helt själv och har möjlighet att utforma flaskan precis så som du vill ha den. Smart va?! Vill du ha en glasflaska kan jag exempelvis rekommendera den här från ME Produkter som är en lyxig glasflaska men inte alls dyr!

 

18 jun 2017

Välkommen

Välkommen till www.evabrittsvensson.se. Här får du läsa om mitt liv och vad jag pysslar med alltmest.

Start
Andrasidan
Tredjesidan
Fjärdesidan

Facebook

Erbjudande

Sponsorer

Dagens klädsel