Dags att renovera garage

För ett tagsen berättade jag att jag var lite sugen på att renovera hallen här hemma, men jag kan inte riktigt bestämma mig för hur jag vill ha det, så därför har jag valt att lägga det på is.

Nytt projekt - renovera garaget

Istället har jag börjat med nästa projekt - att renovera vårt garage. Garaget i sig är det inget fel på, men det är framförallt garageporten som måste bytas ut. 

Det viktigaste jag tänkte på när jag skulle välja garageport var att porten skulle vara snygg - såklart! Men även att jag ville ha en garageport i form av en takskjutport med dörr till, för en takskjutport tar inte så mycket plats vad jag har förstått. Dessutom ville jag ha en dörr vid sidan av för att enkelt kunna gå ut och in ur garaget utan att behöva öppna hela porten.

Det var också viktigt att ha en port med garageportmotor, så garagedörren kan öppnas via portautomatik - bara med ett klick! Men det kanske viktigaste av allt, att få hjälp med att montera vår garageport. Allt detta kunde Krafer erbjuda, så därför är jag väldigt nöjd över att min vän tipsade mig om denna återförsäljare och jag vill göra detsamma till er, för jag vet vilken djungel det kan vara att välja garageport! 

Avfuktare - Garage

Ju längre tiden gick under mitt garageports-letande så samlade jag på mig nyttig information om saker man bör tänka på när det kommer till garage. Den viktigaste punkten av dem alla handlar om avfuktare till garage som i min mening nästan är obligatoriskt för att hålla garage och allt dess innehåll tryggt och säkert mot fukt.

Sedan jag köpte och installerade min avfuktare har den fungerat fläckfritt och hållt fukten borta från garaget. 

Se till att skaffa en avfuktare till ditt garage du med!

7 dec 2017

Välkommen

Välkommen till www.evabrittsvensson.se. Här får du läsa om mitt liv och vad jag pysslar med alltmest.

Start
Andrasidan
Tredjesidan
Fjärdesidan

Facebook

Erbjudande

Sponsorer

Dagens klädsel