Tränger du förändringar i ditt hem?

Vill du gärna slippa att gå igenom en dyr och omständlig renovering? Genom att ge dina dörrhandtag och knoppar en uppgradering kan du skapa en helt ny känsla i ditt hem. Läs här hur vi berättar hur du lätt kan byta beslag och knoppar.

Handtag och beslag

Om du vill skapa en charmig, gammaldags stil i ditt hem är handtag och beslag det perfekta sättet. Med fina, gammaldags beslag och knoppar kan du få ditt hem att se inbjudande ut samtidigt som du behåller det traditionella utseendet. Oavsett om du gillar en klassisk eller en modern stil kan du kolla utbudet av knoppar hos Specialbeslag och hitta de perfekta knoppar till just ditt hem.

Välj mellan olika stilar och material

När det gäller att välja beslag och knoppar till ditt hem, är det viktigt att tänka på valet av material och stil. Välj bland olika stilar och material som trä, koppar, mässing eller krom för att få den perfekta färgen och stilen som du vill ha. Koppla sedan ihop det med ett gammaldags lock eller handtag för att skapa den stil som du gillar.

Handtag och knoppar som passar ditt hem

När du väljer handtag och knoppar till ditt hem är det viktigt att tänka på både stil och funktion. Ett funktionellt och snyggt handtag till exempelvis köket hjälper till att skapa ett vackert helhetsintryck.

Vad är bra att tänka på när man ska välja dörrhandtag till en innerdörr?

När du väljer handtag till en innerdörr är det viktigt att ta hänsyn till hemmets stil och dekor. Det är också viktigt att tänka på handtagets funktion. Välj ett handtag som är slitstarkt och tåler miljön det ska vara i - exempelvis badrummet.

Fundera även över vilket material du vill ha, så att du är säker på att du får ett långvarigt resultat. När du har valt ditt handtag är det bra att testa det innan du monterar det för att säkerställa att det är bekvämt att använda.

Uppgradera hemmet med nya dörrhandtag till innerdörr

Om önskar en uppgradering i hemmet men inte vill göra för stora förändringar, kan det vara en idé att byta dörrhandtag på innerdörrarna. Det låter kanske konstigt, men genom att byta alla dina dörrhandtag på dina innerdörrar kan du lyfta hela hemmets utseende och skapa en helt annan känsla. Det finns handtag till innerdörr till alla typer av hem!

Oavsett vad du väljer, är det viktigt att tänka på att hitta ett handtag som är slidstarkt och bekvämt att använda.

18 apr 2023

Välkommen

Välkommen till www.evabrittsvensson.se. Här får du läsa om mitt liv och vad jag pysslar med alltmest.

Start
Andrasidan
Tredjesidan
Fjärdesidan

Facebook

Erbjudande

Sponsorer

Dagens klädsel