Eva Brittsvensson

Weekendresor

Berättade ju att jag var sugen på att komma iväg någonstans, på typ en weekendresa så jag tänkte ta fram några tips på vart man kan åka på en weekend.

Barcelona

Jag har varit i Barcelona en gång och det var verkligen helt fantastiskt så jag kan helt klart rekommendera er att åka dit! Det är en plats jag vet att jag kommer återvända till i framtiden. Det som jag gillade mest var att man på ett enkelt sätt kan kombinera badsemester med storstadssemester. I Barcelona finns totalt sju stränder, och på ett enkelt sätt kan man välja mellan att hänga på stranden, shoppa på stan eller besöka någon av alla sevärdheter som finns i staden, sen var det dessutom hur mysigt som helst.

London

Någon gång i livet måste man besöka London, om man inte har gjort det vill säga. Jag älskar allt med London, för där finns allt. Allt från enkelt till lyxigt och exklusivt. När jag var i London senast var jag på musikal, Fantomen på Operan. Jag kan verkligen rekommendera er att gå på musikal om ni är i London, det var en upplevelse utöver det vanliga.

Budapest

Varför inte åka på en weeekendresa till Budapest? Jag har faktiskt inte varit där själv, men har länge velat åka dit. Det ser fantastiskt vackert ut på bilder och bara en sån sak som att testa ett ungerskt bad verkar vara en rimlig anledning för att åka till dit.

Tillbaka