Eva Brittsvensson

Ny vattenflaska av glas

​Det har varit så mycket skriverier på senare tid om att vattenflaskor i plast avger ett gift som är farligt för kroppen. Jag vet inte om det bara är ett trick för att marknadsföra, men jag tänker inte chansa. Idag klickade jag hem en vattenflaska i glas, med gummifodral. I det här inlägget tänkte jag tipsa om lite olika vattenflaskor i glas och även personliga vattenflaskor med tryck som blivit mina nya favoriter. Kommer såklart också länka till min nya favoritflaska (OBS. du hittar den längst ner om du inte orkar läsa hela inlägget)!

Vattenflaskor: lyx vs budget

Lyx (dyr vattenflaska):

Om prislappen inte har betydelse kan jag tipsa om att köpa en lite dyrare glasflaska från till exempel Åhlens som har flera olika vattenflaskor i glas att välja mellan. Mitt favoritmärke är då Eva Solo men det finns säkert många andra bra också.

Budget (billig vattenflaska):

För dig som söker en billig vattenflaska och precis som mig inte har lust att lägga en förmögenhet på en vattenflaska kan jag tipsa om att köpa din vattenflaska från Amazon som har flera olika smarta varianter på vattenflaskor i glas. Kolla exempelvis in den här flaskan på Amazon.se.

Tillbaka