Eva Brittsvensson

Gran Canaria

Men gud, jag har ju helt glömt bort att berätta om resan till Gran Canaria. Det var ju flera månader sen jag var där, men jag tänkte ändå att jag kunde ge er några tips på vad man inte får missa om man ska resa dit. Bättre sent än aldrig, eller hur? ;-)

Puerto De Mogan

Det är en jätte mysig liten hamnstad på södra Gran Canaria. Vi var där över dagen och åt god mat, badade, promenerade i de mysiga gränderna och bara kopplade av i den lugna lilla orten.

Playa de Amadores

Minns ni att jag skrev att jag ville besöka stranden Playa de Amadores innan vi skulle åka? Vi besökte stranden, flera gånger faktiskt och den var lika bra som jag hade föreställt mig. Klarblått vatten och vit sand. Den enda nackdelen var att det var ganska mycket folk, men om man var där tidigt så kunde man få en solstol på första raden!

Dunas de Maspalomas

Ni måste besöka Maspalomasöknen, som ligger precis vid en udde. Vi var där vid soluppgången och det var helt magiskt vackert, det måste ni bara uppleva. Efter det tog vi en promenad, i ökensanden, ner till stranden och tog oss ett dopp. Resten av dagen spenderade vi på stranden som ligger i närheten.

Tillbaka